Haren krullen

De beste krultang voor moederdag 2024

Zoek jij een leuk cadeau voor moederdag? Wil jij jouw moeder op een leuke manier verrassen met moederdag? Dan heeft de “Haarstijl Specialist” het cadeau voor jouw moeder! 

Wat zou je moeder vinden van een nieuwe krultang? Ja, vast heel erg leuk! Zo kan ze zelf haar eigen haar krullen. Heeft ze een feestje of een andere gelegenheid? Gebruikt ze de krultang wel vaker, of is de krultang aan vervanging toe? Dan is dit toch een super leuk cadeau voor jouw moeder?

Moederdag 2019

Wat is de beste krultang in 2024?

We hebben veel krultangen voor jullie vergeleken. We hebben voor jullie gekeken naar het uiterlijk, de prijs en kwaliteit van de krultangen. Onder de krultangen die bij ons uit de test kwamen hebben wij er één geselecteerd.

Deze kwam qua prijs, kwaliteitsverhouding het beste uit de test. Een krultang die goed werkt en ook nog eens betaalbaar is, namelijk de Babyliss PRO BAB2273TTE.

Bekijk op bol.com

De Babyliss PRO BAB2273TTE krultang is van titanium. De krultang is geschikt voor alle haartypes. De krultang kan alleen niet onder de 130°C, dit houdt in dat de krultang niet geschikt is voor beschadigd haar.

Door de warmte van de krultang kun je je haar nog meer beschadigen en heeft het als gevolg dat het hierdoor kan afknappen. Als je haar heel beschadigd is raden wij ter strengste af om een krul- of stijltang te gebruiken. 

Diameter van de krultang

De krultang heeft een diameter van 25mm. Dit is de meest gebruikelijke diameter voor het krullen van je haar. Dankzij deze diameter kun je er echt mooie krullen mee maken. Daarnaast kun je nog makkelijk met je vingers of een grove kam door je haar heen gaan als je niet zo van stijve krullen houdt.

Daarnaast is 25mm ook een mooie diameter als je jouw haar wilt opsteken. Zo heb je stevige krullen die de gehele dag in model blijven.

Temperaturen

De krultang wordt al binnen 60 seconden warm, iets wat zeker een eis is voor de beste krultang voor moederdag 2024. Hierdoor hoef je niet lang te wachten voordat je kunt beginnen met krullen. De krultang is in te stellen van 130°C tot 230°C. Voor fijn haar zet je de krultang op 130°C en voor dik haar 230°C.

De krultang heeft ook tussenliggende temperaturen. Je kunt de krultang dus afstellen op jouw haartype. Na 60 minuten schakelt de krultang vanzelf uit, voor het geval dat je het zelf vergeet.

Snoer

De krultang heeft een flexibel roterend snoer van 270 cm. Het snoer is voor de meeste situaties lang genoeg. Altijd handig als je niet direct een stopcontact in de buurt hebt bij je spiegel.

Handige eigenschappen

De Babyliss PRO krultang bevat daarnaast een aantal handige ‘eigenschappen’. Zo heeft de krultang een klem, met deze klem is het mogelijk om daar de punten van je haar tussen te klemmen. Rol het haar schuin naar boven op voor het mooiste resultaat. Even paar seconden vasthouden en voorzichtig de krultang weer door je haar laten glijden, dit doe je terwijl je de klem weer iets opent.

Wat de krultang nog meer heeft is een standaard, moet je tijdens het krullen je krultang even neerleggen? Dan kun je de standaard uitklappen. Hierdoor komt de hete krultang niet op je tafel, of op andere dingen te liggen.

Fabrieksgarantie
Bij de Babyliss PRO BAB2273TTE  krijg je een fabrieksgarantie van 2 jaar. 

Waar kan ik de BabyLiss Pro Kopen?

De Babyliss PRO BAB2273TTE is wat ons betreft de beste krultang voor moederdag 2024 en kost €44,99.

Je kunt de stijltang o.a kopen op Coolbue en Bol.com.

Een eventueel leuk pakketje voor moederdag zou zijn:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *