Philips OneBlade (QP2630/30)
Reviews

Review: Philips OneBlade (QP2630/30)

De Philips OneBlade is voor mij DE aankoop van 2019. Ondanks dat hij op 1 punt toch wel erg tegenvalt. Zoals je deze keer dus verwacht, de Philips OneBlade Review!

Voor mij is de OneBlade een trimmer en een styler. Waar ik hem aanvankelijk voor had gekocht was als vervanger van mijn scheermes. Maar helaas, als scheer apparaat scheert de OneBlade voor mij niet glad genoeg.

Eerder schoor ik me om de dag met een scheermes. Omdat dit altijd vrij veel tijd kostte was ik op zoek naar iets beters. De Philips OneBlade viel mij daarbij erg op. Na een aantal weken gebruik is het tijd voor een review.

Trimmen met de Philips OneBlade

Het trimmen met deze OneBlade (QP2630/30) kan in verschillende lengtes middels de meegeleverde afstandhouders. De eerste keer was het even kijken hoe de verstelbare kam er op- en af- geklikt moest worden, maar als je dat eenmaal weet is het simpel.

Verder kan ik weinig zeggen over het trimmen aangezien ik zelf geen baard heb. Wel lees ik uit andere reviews dat de OneBlade middels de opzetstukjes (en mits in de goede richting wordt geschoren) perfect werkt.

Het bijwerken:
Onder bijwerken versta ik het stylen van de contouren van mijn haar (bij de oren). Dit kan ik met de OneBlade zonder kam mooi strak maken. Daarnaast ligt het apparaat lekker in de hand ondanks dat het maar een dun apparaat is.

Scheren met de OneBlade

Het scheren met de Philips OneBlade gaat super. Ik heb geen last van irritatie (ik heb een vrij gevoelige huid) en ik heb geen ingegroeide haartjes door het Philips scheerapparaat.

Helaas krijg ik geen glad scheer resultaat, iets wat ik wel wenselijk vind. Wat ik nu doe is het volgende: Ik scheer mezelf eerst met de OneBlade en daarna scheer ik alles glad met een scheermes. Dit doe ik omdat ik alleen zo een goed resultaat krijg.

Overige opmerkingen:
– Het reis etui is een simpel zakje, ik heb zelf een mooie case via Aliexpress besteld
– Ondanks negatieve reviews over de batterij heb ik hier nog geen problemen mee gehad, ik heb hem pas 1 keer opgeladen en al ruim een maand in gebruik (Om de 2 dagen gebruik ik hem 5 minuten).

Wanneer je de OneBlade wil kopen voor een glad scheer resultaat is het een miskoop. Voor stylen, trimmen en stoppelbaardjes scheren is het de Philips OneBlade perfect!

Wil je meer reviews lezen van De Haarstijl Specialist? Ga naar onze speciale review pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie