Haren stijlen 5 tips
Haren stijlen, Tips

5 Tips voor het perfect stijlen van jouw haar

We vragen het ons allemaal af hoe wij op de mooiste manier ons haar kunnen stijlen. We zien allemaal onze bekende idolen langskomen met de mooiste haren en vragen ons af waarom kunnen wij dit niet. Dit kunnen wij natuurlijk ook. Daarom heeft de “haarstijl specialist” nu het antwoord op hoe jij jou haar net zo krijgt als jouw bekende idool.

Wij gaan deze 5 tips geven. Dit begint natuurlijk al bij de voorbereiding van ons haar. Hoe beter wij ons haar verzorgen, hoe mooier we het zelf kunnen stijlen. Wij willen ons haar natuurlijk niet beschadigen. Met de volgende tips is jouw eigen haar stijlen nog nooit zo simpel geweest. 

Niet iedereen wordt geboren met super stijl haar. Je kunt geboren worden met weinig haar, maar ook met krullen. We herkennen het allemaal, wie stijl haar heeft wil krullend haar en wie krullend haar heeft wil stijl haar. Zelfs onze grootste idolen staan uren voor de spiegel. Ook zij hebben dat perfecte uitziende haar niet van hunzelf. Ook bij deze mensen worden de nodige tools en producten gebruikt. Wil je graag weten hoe je dat voor elkaar krijgt lees dan hieronder snel verder.

Tip 1: gebruik producten van Hairlust


1. Hairlust Split Fix™ Shampoo

Milde shampoo zonder sulfaten voor beschadigd haar dat gevoelig is voor gespleten haarpunten en haarbreuk.
Deze natuurlijke shampoo voor beschadigd haar reinigt je haar op milde wijze en herstelt elke haarlok om haarbreuk en gespleten haarpunten te voorkomen.

En omdat er alleen milde en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt, is deze natuurlijke shampoo voor steil haar zelfs geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid.

Bekijk de Split Fix™ Shampoo bij de volgende vertrouwde webshops:


2. Hairlust Split Fix™ Hair Mask

Intensieve behandeling voor breekbaar, beschadigd haar dat gevoelig is voor gespleten haarpunten en haarbreuk. Ideaal om het haar te verzorgen bij gebruik van hittetools op het haar, om het haar te herstellen en te beschermen.

Bekijk de Split Fix™ Hair Mask bij de volgende vertrouwde webshops:


3. Hairlust Thermal Shield™ Heat Protectant

Een natuurlijke heat protection spray zonder siliconen die beschermt tegen hitteschade tot 200°C.

Blijf jezelf beschermen als het op hitte aankomt. Deze heat protection spray beschermt je haar tegen hitteschade en zorgt voor een natuurlijke, glanzende textuur.

Bekijk de Thermal Shield™ Heat Protectant bij de volgende vertrouwde webshops:


4. Hairlust Final Touch Hair Spray

Natuurlijke haarlak zonder aerosol die het haar een medium fixatie en glans geeft.

Bekijk de Final Touch Hair Spray bij de volgende vertrouwde webshops:Tip 2: De goede shampoo en conditioner/masker

De douche, de plek waar alles begint. De gehele voorbereiding om jou haar goed te stijlen begint al onder de douche. De warme stralen van de douchekop zorgen ervoor dat na het wassen je haarschubben goed gesloten zijn. Een goed verzorgende shampoo en conditioner/masker helpen ook bij het stijlen van jouw haar. Als je jouw haar gaat wassen met een krulshampoo helpt dit natuurlijk niet mee als je jouw haar wilt stijlen. Ga daarom bij jouw kapsalon langs en laat je goed adviseren welke shampoo en conditioner/masker geschikt is voor jouw haar.

Bestel direct de beste shampoo en conditioner set:

Ook de onderstaande beste maskers zijn aan te raden:

Tip 3: Je haar voorbereiden voor het stijlen

Voordat we ons haar kunnen stijlen moeten er eerst nog een aantal dingen gebeuren. Als je uit de douche bent gekomen en je je haren handdoekdroog hebt gemaakt gaan we verder naar het volgende onderdeel.

Borstel je haren eerst goed los. Dit heeft als effect dat je haar al mooi stijl valt. Doe er daarna een haarmousse in. Deze beschermt al wat tegen de warmtes die met het daadwerkelijk stijlen op jouw haar komen. Daarnaast geeft het je haar extra stevigheid en heeft het als voordeel dat je haar langer stijl blijft en niet pluizig wordt. Ook is het verstandig om een speciale speciale spray te gebruiken om je haar tegen de hitte te beschermen.

Bestel direct de beste haarmousse:

Tip 4: Föhnen

Je haar droog föhnen voordat je aan de gang gaat met de hete stijltang is een essentiële stap. De föhn doet eigenlijk het halve werk al voor je. Föhn je haren zo glad mogelijk met een borstel, hierna is je haar al redelijk stijl en scheelt het je heel veel tijd met de stijltang om je haar stijl te maken.

Je haren mogen natuurlijk niet nat zijn als je met de stijltang aan de slag gaat. Wanneer dit wel het geval is verbrandt je haar, iets wat niemand wil. Daarom is deze stap ook onmisbaar in de 5 tips voor het stijlen van jouw haar.

Bestel direct de beste föhnborstel:

Tip 5: Stijltang

Je hebt hele goedkope stijltangen al van €10,- maar je hebt ook stijltangen van €100,- tot €200,-. Dit is natuurlijk veel geld voor een stijltang, maar als je jouw haren goed stijl wil hebben dan moet je investeren.

Als je van jezelf al makkelijk haar hebt en wat redelijk stijl is kun je misschien wegkomen met een goedkope stijltang. Maar de goedkope stijltangen hebben vaak een keramische coating die er na gebruik steeds meer afslijt. Heb je ontembaar haar dan heb je echt een professionele stijltang nodig. Ondanks de hoge prijs gaan deze stijltangen over het algemeen langer mee en er zit vaak een langere garantie op. Vergeet natuurlijk niet dat je haar met een professionele stijltang langer stijl blijft.

De “Haarstijl Specialist” zweert bij de stijltangen van Max pro, maar GHD, CHI en Babyliss zijn ook goede stijltangen.

Bestel direct de beste stijltang:

Tip 6: Haarlak

Na al deze stappen gaan we natuurlijk naar de finish in touch van jouw haar. Een goede, stevige, lang houdbare haarlak is altijd het laatste om je kapsel mee in model te houden.

Met een haarlak gaat je haar minder snel pluizen en blijft je kapsel stijl. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je een hele tijd voor de spiegel hebt gestaan, daarna naar buiten gaat en naar een uur je slag in je haar alweer zichtbaar wordt. Tip voor de haarlak, houdt de haarlak op 30 centimeter van jouw haar als je deze erop sprayt.

Bestel direct de beste haarlak:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *