hulpmiddelen bij het stijlen van je haar
Haren stijlen Stijltang Tips

De beste hulpmiddelen bij het stijlen van je haar.

Om je haar zo goed mogelijk te stijlen zijn er een aantal hulpmiddelen nodig voor het beste resultaat. In deze blog lees je de 4 meest handige hulpmiddelen die het stijlen van je haar makkelijker maakt.

De 4 meest handige hulpmiddelen bij het stijlen van je haar

1. Stijltang

Om stijl haar te krijgen is een stijltang essentieel en daarom staat deze ook op nummer 1 in deze blog.

Weet je niet zeker welke stijltang precies bij jou past? In deze blog lees je welke stijltang echt precies bij jou past!

2. De kam

Met een kam kun je veel makkelijker het haar verdelen. Zo kam je het haar al automatisch recht, en komen de plukken verdeelt tussen de stijltang terecht.

Dit heeft als resultaat dat je haar sneller stijl is, wat weer als voordeel heeft dat je minder vaak met de stijltang over een pluk haar heen moet.

Het is belangrijk dat je de stijltang zo min mogelijk gebruikt, een kam kan je daar bij helpen. Zie de 5 meest gemaakte fouten bij het stijlen van je haar voor meer informatie.

3. De klemmetjes

Ze zijn goedkoop maar extreem handig! De klemmetjes kun je gebruiken om je haar vast te zetten. Hierdoor kun je makkelijker je haar laag voor laag stijlen (De kam komt hier natuurlijk ook weer aan bod).

Het voordeel van in lagen stijlen is dat je minder haar tussen de stijltang hebt waardoor je automatisch een beter resultaat krijgt. Daarnaast blijft het haar daardoor langer stijl.

4. Hitte bestendig product

Een hitte bestendig product is misschien wel de belangrijkste bij het stijlen van je haar. Het product beschermt jouw haar tegen de warme temperaturen van je stijltang. Daarnaast ziet je haar er een stuk ‘stralender’ uit.

Een veelgebruikt product is de CHI 44 Iron Guard.


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie