Review, Reviews

Mohi Bristle & Nylon Spa borstel review.

Zoek jij een fijne borstel, een borstel die geadviseerd wordt door kappers? Dan is deze Mohi Bristle & Nylon spa borstel echt iets voor jou! Wij gebruiken deze borstel zelf ook en we zijn er helemaal verliefd op, waarom? We vertellen het tot in de details in deze blog. Deze keer de Mohi borstel review!

De borstel is niet zo goedkoop als andere borstels, aan de andere kant gaat deze borstel wel levenslang mee.

Waar bestaat de Mohi borstel uit?

De borstel bestaat uit zwijnenhaar en nylon. Deze combinatie zorgt ervoor dat je haar gereinigd wordt, de bloedcirculatie verhoogt en de hoofdhuid stimuleert. Je krijgt als je met deze borstel jouw haar kamt, sterk glanzend haar zoals we allemaal graag willen.

Veel voordelen dus!

Voordelen van de borstel

De Mohi Bristle & Nylon kan ook functioneren als toupeerborstel. Na het touperen van je haar kun je het gemakkelijk met deze borstel er weer uitkammen en voelt je haar gewoon weer zacht aan.

Bij langdurig gebruik van deze borstel krijg je weer voller, langer haar. De lange pinnen van de borstel geeft een rustgevend en masserend gevoel op jouw hoofdhuid.

De borstel is niet zwaar en ligt makkelijk in je hand. Tijdens het borstelen sluiten de haarschubben van ons haar en dat geeft dus een glad, stijl en natuurlijke glans aan ons haar.

Voor het optimale effect kun je er ook de Mohi Hair Treatment bij gebruiken. Je kunt deze op zowel handdoek als droog haar aanbrengen. 1 á 2 pompjes is meer dan voldoende voor jouw haar. Een tip, verdeel het goed in de lengtes en punten voor het optimale effect.

Uitstraling

We weten allemaal dat ons oog ook graag wat wil. Toen ik de Mohi Bristle & Nylon zag was ik eigenlijk al verkocht. Hij wordt geleverd in een mooie stevige doos. Je opent deze en ziet de borstel er mooi in liggen. De mooiere zilveren kleur haalt de borstel helemaal op.

Wat zijn onze ervaringen?

Onze ervaring met de Mohi Bristle & Nylon zijn super. De borstel ligt fijn in je hand en je kamt gemakkelijk door je haar heen. Het geeft het haar een mooie gladde uitstraling met veel glans. Wat er wordt gezegd over de borstel is dus ook echt waar.

Zit er een nadeel aan de borstel? Nee, eigenlijk niet. Zo kan iemand de borstel prettig vinden met een prima prijs. Terwijl de ander hem niks vind door het gebruik van het nylon.

Wat vond jij van de Mohi borstel review? Wij horen het graag. Wil jij nog meer lezen van de Haarstijl Specialist? Lees dan snel al onze andere reviews.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *