Max Pro Vakantie stijltang
Haren krullen Haren stijlen Reviews Stijltang kopen

Stijltang voor op vakantie kopen?

De vakantie periode is weer aangebroken! Tijd om jouw koffer uit de kast te pakken en er op uit te gaan. Natuurlijk gaan de haar producten ook weer mee, de vakantie reis stijltang is er een van. Heel veel mensen hebben er een, een speciale stijltang of föhn die in de caravan ligt of snel mee in de koffer in gaat.

De vakantie stress, krijg je alles wel mee in de koffer?

We herkennen het allemaal wel. We mogen maar 20 kg mee nemen in onze koffer, uiteindelijk nemen we altijd te veel mee. Het liefst nemen we alles mee wat we dagelijks gebruiken en eigenlijk kan het ons nooit te gek. We willen dat we allemaal stralend op de vakantie foto’s staan. Daarbij speelt ons uiterlijke een grote rol. We willen alles meenemen zoals, onze make-up, crèmes, kleding en alle producten om ons haar goed in model te brengen. 

Haren stijlen of krullen op vakantie

We willen onze haren mooi stijlen of er net even een mooie krul in zetten.
De Max Pro XS mini stijltang is ideaal om mee te nemen in de tas of voor op vakantie. 

We gaan jouw hier onder uitleggen waarom deze stijltang ideaal is voor jouw vakantie, waarom deze stijltang ideaal is voor het stijlen van jouw haar en waarom deze stijltang ideaal is voor het krullen van jouw haar.

De stijltang is opgeborgen in een compact doosje

De titanium platen die licht beweegbaar zijn hebben een voordeel, zo kun je jouw haar stijlen met de punten naar binnen, naar buiten en er mee krullen. De stijltang is ook ideaal voor mensen met kort haar die de kuif er bijvoorbeeld strakker in willen hebben.

De Max Pro XS mini stijltang is een professionele mini stijltang die speciaal is ontwikkelt om in de handtas mee te nemen. Ideaal dus voor op vakantie!

De kleine titanium platen zorgen voor precisie en je kunt vanaf je hoofdhuid stijlen voor het optimale effect. Met de Max Pro XS mini stijltang kun je ook kroesharen stijl maken of krullen.

Platen

De Max Pro XS mini stijltang heeft 100% titanium platen. Deze platen beschermen je haar tijdens het stijlen. Ook heeft deze mini stijltang negatieve ionen-technologie, hierdoor sluiten je haarschubben wat een gezonder effect geeft op jouw haar. Door deze negatieve ionen-technologie blijft jouw haar langer in model en krijg je een mooie natuurlijke glans. 

Snoer

De Max Pro XS mini stijltang heeft een roterend snoer van 230 cm. Het universele voltage zorgt ervoor dat je jouw mini stijltang overal mee naar toe kunt nemen. Hierdoor kun je hem wereldwijd gebruiken.


Veiligheid

De temperatuur van de Max Pro XS mini stijltang kun je instellen tot 220°C. De mini stijltang heeft een led lampje waarop je kunt zien of je stijltang warm is. Daarnaast warmt de stijltang lekker snel op, hij is al binnen 6 seconden warm.

Het enige nadeel is dat de mini stijltang niet vanzelf uitschakelt naar een bepaalde tijd. Denk er altijd goed aan dat je na gebruik van de stijltang altijd de stekker uit het stopcontact haalt. 

Kliksysteem

De Max Pro XS mini stijltang heeft een kliksysteem. Deze is aan het uiteinde van de stijltang bevestigd. De mini stijltang gaat open als je op het knopje drukt.

Garantie

De Max Pro XS mini stijltang heeft een garantie van 2 jaar. Als je jouw stijltang aanmeld bij https://www.maxprohair.com/nl/ kun je een levenslange garantie afsluiten voor jouw mini stijltang.

De Max Pro XS mini stijltang is verkrijgbaar in onze webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie