Tips, trends

5 trendy haaraccessoires voor deze zomer

Deze zomer willen we natuurlijk allemaal weer stralen als we op het strand liggen. Daarom hebben wij van de haarstijl specialist 5 trendy haaraccessoires uitgezocht die niet mogen ontbreken in je koffer. Daarnaast zijn ze niet alleen leuk maar ook heel praktisch.

1. De haarband

De haarband is nog steeds helemaal in, in 2019. We zagen ze vorig zomer al eens voorbij komen, maar in 2019 zijn ze er in nog veel meer soorten. Ze zijn in allerlei kleuren en printjes verkrijgbaar. Het maakt je strandoutfit natuurlijk ook af, maar het is natuurlijk ook nog eens heel praktisch. Zo houdt het jouw haren uit je gezicht, heb je een bad hair day? Dan kun je met zo’n leuke haarband je haar toch nog leuk los dragen, daarnaast is het perfect te combineren met een nonchalante staart.

2. De scrunchies

De scrunchies komen ook weer helemaal terug deze zomer. Een eyecatcher die niet mag ontbreken. Het brede haarelastiek vrolijkt je hele haar op. Een heerlijk dagje op het strand en je vind het heel vervelend dat je continu je haren in je nek hebt hangen? Dan is de scrunchie echt iets voor jou!

Maak een nonchalante knot op je hoofd en doe er simpelweg een scrunchie omheen. Jij bent helemaal klaar voor deze zomer! Ook de scrunchies zijn er in heel veel kleuren en printjes. Pas de scrunchies leuk aan op jouw outfits en steel de show deze zomer.

3. De strik

De strik is weer een opvolger van de scrunchie. Ze lijken heel veel op elkaar maar deze heeft er nog een strik bij aanzitten. Hoe leuk als je een nonchalante staart draagt met daarin de strik? Super leuk natuurlijk! Je kan het in een strik vastbinden, maar je kan ze natuurlijk ook los laten hangen voor weer een ander effect.

Met de strik kun je alle kanten op en zo zit je haar elke dag anders met simpelweg één haaraccessoires. Ze zijn er natuurlijk ook in heel veel kleuren en printjes.

4. De parels

De parels zie je dit zomer ook helemaal terug komen. Overal waar maar parels in/op zitten is goed. Je kunt hele leuke haarbanden halen met parels, maar ook leuke schuifjes en haarelastiekjes. De parels zijn makkelijk te combineren met jouw outfits. Bind jouw haar leuk vast met een parel elastiekje en steek de overige losse plukjes vast met een schuifje vol met parels. Wedden dat jij de show steelt met je parels deze zomer.

5. De zijde sjaals

De zijde sjaal is het laatste item wat niet mag ontbreken in je koffer. Ondanks dat de zijde sjaals super trendy zijn hebben ze ook nog een super goede functie. Doordat de zijde sjaals van glad en zacht materiaal zijn beschadigd dit je haar niet.

Je kunt de zijde sjaals op veel manieren in je haar knopen. Zo kun je hem als haarband gebruiken, maar wanner je jouw haar in een nonchalante staart of knot draagt kun je hier ene leuke zijde sjaal omheen wikkelen. Het is een super handig item die ook niet mag ontbreken in je koffer omdat je het op veel verschillende manieren kunt gebruiken.

Wij denken dat jij de zomer nu vast goed kunt beginnen met deze 5 trendy haaraccessoires! Wil je nog meer leuke tips? Bekijk dan al onze andere blogs.

Heb je nog meer leuke ideeën? Laat ze ons weten in de reacties.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *