Stijltang

De beste stijltang voor moederdag 2023

Zoek jij een moederdag cadeau voor jouw moeder? We zitten allemaal te denken wat we onze moeder moeten geven met moederdag. We willen haar natuurlijk graag even in het zonnetje zetten. Hoe leuk om haar nou eens een keer iets anders cadeau te geven. De “Haarstijl Specialist” helpt jou daar graag bij. Denk is aan een stijltang. Iedere moeder is blij met mooie haren. Een stijltang kan jouw moeder helpen met haar dagelijkse haren maar ook met feestjes.

We hebben veel stijltangen voor jouw vergeleken maar er sprong er maar ééntje bovenuit. Deze stijltang heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Een stijltang die betaalbaar is maar ook nog eens goed werkt. 

De Babyliss Creative Gold ST410E – Stijltang

De Babyliss Creative Gold ST410E – Stijltang heeft keramische platen. De stijltang is geschikt voor alle haartypes. De stijltang heeft een meegeleverde hittebestendige mat waar je jouw stijltang op kunt leggen. Hierop kun je ook je stijltang laten afkoelen zodat hij niet ergens in kan branden. De stijltang heeft een flexibel roterend snoer van 180 cm, maar is niet ophangbaar. De stijltang heeft maar 1 hittestand. De hittestand van deze stijltang is 230℃. De stijltang heeft ook afgeronde platen dus je kunt er ook makkelijk eventueel krullen mee maken of je haar naar binnen/buiten stijlen. Na een bepaalde tijd schakelt de stijltang vanzelf uit. Bij deze stijltang krijg je een fabrieksgarantie van 3 jaar. 

De Babyliss Creative Gold ST410E – Stijltang kost €23,79.

Bekijk op bol.com


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *