De beste stijltang van 2019
Haren stijlen Stijltang

De beste stijltang van 2019

Elk jaar worden er weer nieuwe stijltangen op de markt gebracht. Dus is het weer tijd om te kijken naar de beste stijltang van 2019. Daarnaast blijven ook veel merken bij de tijd door de stijltangen te refreshen. Wij kijken wat voor jou op dit moment de beste stijltang is.

Stijltangen zijn er voor elk type haar, daarom is het lastig om de beste stijltang te kiezen. Wij van de “Haarstijl Specialist” hebben daarom ook de beste stijltang van 2019 gekozen die het best presteert op basis van elk haartype. Daarnaast hebben we ook gekeken naar de beste prijs kwaliteit verhouding.

Remington S8500 Shine Therapy

Remington S8500 Shine Therapy

De Remington S8500 Shine Therapy heeft keramische coating platen. Daarnaast zit er bij de stijltang ook een handig etui waar je de stijltang in op kunt bergen. Ideaal als je jouw stijltang mee wilt nemen op vakantie.

Ideaal is ook dat de stijltang geschikt is voor alle haartypes. Extra voordelen zijn ook dat de stijltang een flexibel roterend snoer heeft met een lengte van 180 cm.

De stijltang is helaas niet ophangbaar. Wel heeft de Remington Shine Therapy afgeronde platen en is dus ook ideaal om mee te krullen

De fabrieksgarantie van de stijltang is 5 jaar.

 • Minimale temperatuur: 150°C
 • Maximale temperatuur: 230°C
 • De Remington S8500 Shine Therapy kost € 45,99

Voordelen:

 • De Remington S8500 schakelt automatisch uit
 • Lang roterend snoer

Nadelen:

 • Niet ophangbaar

De Remington stijlstang is verkrijgbaar via Coolbue. Of bekijk de stijltang op bol.com

Bekijk op bol.com

Max Pro evolution 

Max Pro Evolution Stijltang

De Max Pro Evolution heeft titanium platen. De stijltang is geschikt voor alle haartypes. De stijltang heeft een flexibel roterend snoer met een lengte van 200 cm en is ophangbaar. De stijltang heeft afgeronde platen en daarom is deze dus ook ideaal om te krullen. 

De stijltang schakelt automatisch uit na een bepaalde tijd. De fabrieksgarantie is 2 jaar. Daarnaast kun je jouw stijltang aanmelden bij Max Pro voor een levenslange garantie. 

 • minimale temperatuur: 130°C
 • maximale temperatuur: 230°C
 • De Max Pro Evolution kost € 63,95

De Max Pro evolution stijlstang is verkrijgbaar via Bol.com of via Coolbue.

Bekijk op bol.com

CHI Lava Volcanic Ceramic – Stijltang

CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang

De CHI Volcanic Lava heeft keramische platen met écht vulkanisch lava. Dit schijnt heel goed te zijn voor je haar. Lava is namelijk een duurzaam natuurproduct dat het allerbeste warmte geleidt.

Dit heeft weer als voordeel dat je geen hoge temperatuur nodig hebt om jouw haar toch snel steil te maken. Veel beter voor je haar dus.

De stijltang beschikt over 9 verschillende temperatuurstanden en zo kies je zelf met hoeveel hitte je stijlt. Verder zijn de platen flexibel, hierdoor maak je dus ook gemakkelijk krullen of slag in je haar. Ook deze stijltang schakelt automatisch uit

 • Minimale temperatuur: 170°C
 • Maximale temperatuur: 232°C
 • De CHI Lava Volcanic Ceramic – Stijltang kost € 128,99

De CHI Lava Volcanic stijlstang is verkrijgbaar via Coolbue en Bol.com.

Bekijk op bol.com

Voor meer informatie over hoe jij je haar het best kunt stijlen kun je terecht bij het volgende artikel.

De Haarstijl Specialist verkoopt nu ook zijn eigen producten! Neem snel een kijkje op onze webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie