• HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo
  • HairLust - Curl Crush™ Duo

Curl Crush™ Duo

4.2 van de 5

Sulfaatvrije shampoo en conditioner voor krullen die het haar op een milde wijze reinigen.

2 x 250 ml

2 x 250 ml

Selecteer frequentie

Levering iedere maand

Levering iedere 2 maanden (Aanbevolen)

Levering iedere 3 maanden

Levering iedere 4 maanden

Levering iedere 5 maanden

Levering iedere 6 maanden

2 x 250 ml

2 x 250 ml

Selecteer frequentie

Levering iedere maand

Levering iedere 2 maanden (Aanbevolen)

Levering iedere 3 maanden

Levering iedere 4 maanden

Levering iedere 5 maanden

Levering iedere 6 maanden

Bespaar 15%

Koop als set en bespaar

Over het product

Ontmoet de nieuwe beste vrienden van je krullen! Curl Crush™ Duo bevat onze populaire sulfaatvrije shampoo en conditioner voor krullen. Dit duo, goedgekeurd door de Curly Girl Methode, werkt samen om je krullen een zachte reiniging te geven en de algehele gezondheid van het haar te verbeteren. Bij regelmatig gebruik kunnen deze shampoo en conditioner zelfs de meest pluizige krullen omzetten in zachte en levendige krullen.

Het geheim achter onze shampoo en conditioner voor krullen is de combinatie van vegan micro-proteïnen, bamboe-extract en de vochtinbrengende actieve ingrediënt Aquaxyl™, die droge en pluizige krullen herstellen, voeden en hydrateren.

Onze shampoo en conditioner zijn goedgekeurd volgens de Curly Girl Methode. Je hoeft de Curly Girl Methode echter niet te volgen om deze producten te gebruiken.

Hoe het werkt

Als je op zoek bent naar de perfecte cleanser en conditioner voor je krullen, dan is je zoektocht bij deze voorbij! Curl Crush™ Duo biedt milde reiniging en lichtgewicht hydratatie voor alle krultypes. Onze shampoo en conditioner voor krullen bevatten geen sulfaten, uitdrogende alcoholen, siliconen, minerale oliën of parabenen.

Het duo bestaat uit

Curl Crush™ Shampoo

Krullend haar wordt vaak wat sneller droog, wat betekent dat het een speciaal samengestelde shampoo nodig heeft. Dat is waar onze Curl Crush™ Shampoo om de hoek komt kijken! Deze zachte shampoo droogt het haar niet uit en is ideaal voor droge, broze of beschadigde krullen.

Bovendien voorziet de Curl Crush™ Shampoo het haar van vocht. Lichtgewichte, plantaardige ingrediënten zoals glycerine en Aquaxyl™ zorgen voor langdurige hydratatie. Veganistische microproteïnen herstellen de structuur van beschadigde krullen, waardoor ze sterker worden en minder snel afbreken. Wat dat betekent? Minder pluis!

Curl Crush™ Conditioner

Deze krullen conditioner zorgt voor langdurige, lichtgewichte hydratatie die ideaal is voor droge en pluizige krullen. Het geheime ingrediënt is Aquaxyl™, een van suiker afgeleide stof die uitdroging door vochtverlies voorkomt.

We hebben deze conditioner samengesteld met veganistische microproteïnen die de structuur van je krullen herstellen en ze nieuw leven inblazen. Plus, antioxidant-rijke plantaardige ingrediënten zoals açai-extract bieden bescherming tegen schade door UV-stralen, hitte styling, en luchtvervuiling.

Gebruik voor het beste resultaat onze sulfaatvrije shampoo en conditioner voor krullen samen.

Curl Crush™ Duo is gemaakt met pure ingrediënten die jeukende opbouw voorkomen.

Voordelen

  • Geschikt voor alle krultypesGeschikt voor alle krultypesGeschikt voor alle krultypes
  • Goedgekeurd voor de Curly Girl MethodeGoedgekeurd voor de Curly Girl MethodeGoedgekeurd voor de Curly Girl Methode
  • Made in DenmarkMade in DenmarkMade in Denmark
  • Biologisch gecertificeerdBiologisch gecertificeerdBiologisch gecertificeerd
  • Gemaakt met gerecycled verpakkingsmateriaalGemaakt met gerecycled verpakkingsmateriaalGemaakt met gerecycled verpakkingsmateriaal
  • Vegan gecertificeerdVegan gecertificeerdVegan gecertificeerd
HairLust - Curl Crush™ Duo

Hoofdingrediënten

    Hoe gebruik je het product

    Begin met je haar nat te maken met water. Breng een kleine hoeveelheid Curl Crush™ Shampoo in de palm van je hand en masseer het vervolgens in de hoofdhuid. Spoel uit met water en herhaal. De tweede wasbeurt activeert het schuimproces en verwijdert hardnekkige ophoping en overtollige olie uit het haar.

    Spoel grondig uit en verdeel daarna de Curl Crush™ Conditioner door vochtig haar, focus hierbij op de middenlengte en de punten van je haar. 2-3 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen.

    Combineer met de Curl Crush™ Defining Cream voor extra gedefinieerde krullen.

    Resultaten van klanten

    HairLust - Curl Crush™ Duo

    Veelgestelde vragen

    • Werken deze sulfaatvrije shampoo en conditioner voor alle haartypes?

      Curl Crush™ Duo is geschikt voor alle soorten krullende haartypes, van golvend haar tot kroezend haar. Deze producten werken het beste voor haartypes 2A-2C, 3A-3C en 4A-4C.

    • Zijn de producten geschikt voor de Curly Girl Methode (CGM)?

      De Curly Girl Methode is een haarverzorgingsroutine die speciaal is ontworpen om de gezondheid en het uiterlijk van pluizig krullend haar te verbeteren. Ken je deze methode nog niet? Lees dan onze informatieve blog over de Curly Girl Methode boordevol producttips!

      Volgens de Curly Girl Methode kun je producten die sulfaten, uitdrogende alcoholen, siliconen, minerale oliën of parabenen bevatten beter vermijden. Curl Crush™ Duo is ideaal voor de Curly Girl Methode omdat het is samengesteld zonder al deze schadelijke ingrediënten. Je hoeft de Curly Girl Methode echter niet te volgen om jouw krullen te verzorgen met deze sulfaatvrije shampoo en conditioner voor krullen.

    • Hoe kan ik mijn resultaten optimaliseren?

      We hebben onze producten voor krullend haar ontworpen om het beste uit je krullen te halen. Geen pluizig, droog of vettig haar – slechts veerkrachtige en gezonde krullen.

      Wij adviseren om Curl Crush™ Duo te gebruiken in combinatie met de andere producten uit onze collectie voor krullend haar:

      Om gezonde en veerkrachtige krullen te krijgen, bekijk je ons Curly Girl stappenplan.

    Onze klanten zeggen

    Uitstekend

    4.2 van de 58.500+ reviews
    op

    Gezien in

    "De beoordelingen van deze biologische (wonder) producten uit Denemarken liegen niet."

    Vogue

    "Met Hairlust heb je nooit meer last van een bad hair day!"

    Grazia

    "Met Hairlust blijft jouw coupe op natuurlijke wijze in topconditie!"

    Beau Monde

    "Hairlust is zeer serieus over haar en heeft haarverzorging naar een hoger niveau getild."

    Elle

    "De sleutel tot succes is volgens Hairlust eigenlijk hartstikke simpel: verzorg je je haar van binnen én van buiten, dan zul je ook de beste resultaten verwachten."

    Linda.nl

    Zoals gezien in